Showing 10–15 of 15 results

0 out of 5

СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ГАЛАКСИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355008132 Количина во кутија: 8 Боја: како на слика Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. http://www.york.pl/prestige/products/view/070000

0 out of 5

СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355005117 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. и посебна спојница за рачка. http://www.york.pl/prestige/products/view/070070

0 out of 5

СЕТ КОФА 12Л ГАЛАКСИ СО СЕПАРАТОР ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355008163 Количина во кутија: 6 Боја: како на слика Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. и посебна спојница за рачка. Дополнително кофата има…

0 out of 5

МОП СЕТ 12Л ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355005148 Количина во кутија: 30 Боја: како на слика Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка, а во сетот е со четка со синтетирики влакна и…

0 out of 5

РОТАРИ МОП СЕТ СО 2 РЕФИЛИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355056614 Количина во кутија: 2 Боја: како на слика Модерна ротирачка четка 360 степени – микрофибер четка,сетот содржи 1 дополнителна микрофибер четка и превиткана, телескопска, цврста рачка во комплет со  пространа и стабилна кофа. Чистење и замена на четка без да се допира. механизам “клик”.  Целиот сет е направен од цврста пластика а микрофибер јамката собира дури и најмалата…

0 out of 5

ТАНДЕМ СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004882 Количина во кутија: 20 Боја: како на слика Лопатка ПРЕСТИЖ и метла со рачка 120 см ПРЕСТИЖ -сет. Гума на лопатка помага сетот прецизно да се прилепува на земјата, што го олеснува чистење и на најситна прашина. Издржлива метла со специјална гума околу – благодарение на што се  избегнува механичко оштетување, на пр. ѕидови или скали при чистење….