Showing 1–9 of 15 results

0 out of 5

СЕТ ЦЕНТИ ТОП МОП СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА + ГРАТИС

EAN: 5903355036012 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Моп со четка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови.Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Во комплет со ГРАТИС гумени ракавици -идеален сет  за отстранување на прашина, нечистотијата, косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув.

0 out of 5

СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА

EAN: 5903355000617 Количина во кутија: 24 бр Боја: микс Параметри: 14л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода. Комплетот содржи издржлива цедалка, има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка. http://www.york.pl/start/products/view/070010/section/house

0 out of 5

СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА+МОП

EAN: 5903355001553 Количина во кутија: 30 бр Боја: микс Параметри: 14л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода.Комплетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката.Сетот содржи има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка. Комплетот…

0 out of 5

СЕТ ОКРУГЛА КОФА + ЦЕДАЛКА + РАЧКА + МОП 10Л

EAN: 5903355004561 Количина во кутија: 36 бр Боја: микс Параметри: 10л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. Комплетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката.Сетот содржи има моп наменет за чистење и перење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини, самиот моп  е исклучително абсорбирачки и совршено се исплакнува. http://www.york.pl/start/products/view/072030/section/house

0 out of 5

СЕТ КОФА + ЦЕДАЛКА 15Л

EAN: 5903355076971 Количина во кутија: 8 бр Боја: како на слика Параметри: 15л Правоаголна и стабилна кофа е опремена со удобен зафат кој лежи на раб на кофа – 15 литри! Направена е со врв, што овозможува исфрлање на водата или други течности. На дното од кофата има посебна шуплина која се користи како потпора за истурање на водата, а…

0 out of 5

СЕТ МОП + КОФА 8Л

EAN: 5903355007067 Количина во кутија: 40 бр Боја: како на слика Параметри: 8л Стабилна кофа, сет компактен-идеален за мали апартмани. Сетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката. Тука е и мопот за перење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини, мопот е исклучително абсорбирачки и совршено се исплакнува. http://www.york.pl/centi/products/view/072180

0 out of 5

СЕТ РОТАРИ АЗУР

EAN: 59033550084082 Количина во кутија: 2 бр Боја: како на слика Сетот од кофа и модерна ротирачка четка 360 степени – микрофибер четка. Ротирачка, телескопска, цврста рачка и пространа и стабилна кофа. Мопот се исплакнува без да се допира, со прилагодивање-кликнување на чепот на рачката. Целиот сет е направен од цврста пластика, а микрофибер реси собираат дури и најмалата нечистотија од…

0 out of 5

СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ YORK ОД 12 ЕЛЕМЕНТИ

EAN: 5903355085911 Количина во кутија:  4 бр Боја: како на слика Сетот за чистење се состои од: четка Style, Style за прашина, метла Style, модална рачка од 4 дела, моп со рефил бел MEGA, сунѓер PREMIUM од 5 парчиња, микрофибер ткаенина од 3 парчиња, крпа за домаќинство PREMIUM од 3 парчиња, гумени ракавици со алое вера големина М, вреќи за ѓубре….