Showing 1–9 of 15 results

0 out of 5

СЕТ ЦЕНТИ ТОП МОП СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА + ГРАТИС

EAN: 5903355036012 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Моп со четка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови.Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Во комплет со ГРАТИС гумени ракавици -идеален сет  за отстранување на прашина, нечистотијата, косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ МОП + ДРШКА YORK

EAN: 5903355008422 Боја: како на слика

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА

EAN: 5903355000617 Количина во кутија: 24 бр Боја: микс Параметри: 14л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода. Комплетот содржи издржлива цедалка, има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка. http://www.york.pl/start/products/view/070010/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА+МОП

EAN: 5903355001553 Количина во кутија: 30 бр Боја: микс Параметри: 14л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода.Комплетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката.Сетот содржи има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка. Комплетот…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ ОКРУГЛА КОФА + ЦЕДАЛКА + РАЧКА + МОП 10Л

EAN: 5903355004561 Количина во кутија: 36 бр Боја: микс Параметри: 10л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. Комплетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката.Сетот содржи има моп наменет за чистење и перење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини, самиот моп  е исклучително абсорбирачки и совршено се исплакнува. http://www.york.pl/start/products/view/072030/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ КОФА + ЦЕДАЛКА 15Л

EAN: 5903355076971 Количина во кутија: 8 бр Боја: како на слика Параметри: 15л Правоаголна и стабилна кофа е опремена со удобен зафат кој лежи на раб на кофа – 15 литри! Направена е со врв, што овозможува исфрлање на водата или други течности. На дното од кофата има посебна шуплина која се користи како потпора за истурање на водата, а…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ МОП + КОФА 8Л

EAN: 5903355007067 Количина во кутија: 40 бр Боја: како на слика Параметри: 8л Стабилна кофа, сет компактен-идеален за мали апартмани. Сетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката. Тука е и мопот за перење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини, мопот е исклучително абсорбирачки и совршено се исплакнува. http://www.york.pl/centi/products/view/072180

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ РОТАРИ АЗУР

EAN: 59033550084082 Количина во кутија: 2 бр Боја: како на слика Сетот од кофа и модерна ротирачка четка 360 степени – микрофибер четка. Ротирачка, телескопска, цврста рачка и пространа и стабилна кофа. Мопот се исплакнува без да се допира, со прилагодивање-кликнување на чепот на рачката. Целиот сет е направен од цврста пластика, а микрофибер реси собираат дури и најмалата нечистотија од…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ YORK ОД 12 ЕЛЕМЕНТИ

EAN: 5903355085911 Количина во кутија:  4 бр Боја: како на слика Сетот за чистење се состои од: четка Style, Style за прашина, метла Style, модална рачка од 4 дела, моп со рефил бел MEGA, сунѓер PREMIUM од 5 парчиња, микрофибер ткаенина од 3 парчиња, крпа за домаќинство PREMIUM од 3 парчиња, гумени ракавици со алое вера големина М, вреќи за ѓубре….

Quick view Read more
View detail