Showing all 4 results

0 out of 5

РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА 1/1

EAN: 5903355071204 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Овој ролер без напор собира мала нечистотија, коса, капут, полен. Погоден е за освежителна облека, теписи, подни покривки и тапацир за автомобили. Лесен и удобен за употреба, ролната има 20 парчиња лепило хартија кои лесно се отстрануваат кога се користи. Вкупната должина на леплива површина: 2,8 м. http://www.york.pl/start/products/view/068000/section/house

0 out of 5

РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА + 4 РЕФИЛИ

EAN: 5903355009290 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Сет од 4 рефили за ролер без напор собира мала нечистотија, коса, капут, полен. Погоден за освежување на облека, теписи, подни покривки и тапацир за автомобили. Лесен и удобен за употреба. Секоја  ролна има 20 парчиња лепило хартија, кои лесно се отстрануваат кога се искористаат. Вкупната должина на адхезивна…

0 out of 5

РОЛЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОБЛЕКА

EAN: 4043400522129 Количина во кутија: 4 бр Боја: како на слика Ролер за облека, со пластичен ваљак кој се мие. Големина: 17 см.

0 out of 5

РОЛЕР-РЕФИЛ СЕТ 2/1

EAN: 5903355009290 Количина во кутија: 5 бр Боја: како на слика Резервни ролни за ролер за чистење на облека- 2216005 со ленти со должина од 2 метри. 2 парчиња во пакување.