Showing 19–22 of 22 results

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355042549 Количина во кутија: 35 Боја: како на слика Рефил одличен за чистење на дрвени подови – панели, паркет, а исто така е погоден и за  плочки и подови. Многу абсорбентен и собира нечистотија и прашина, лесно се плакне и добро извиткува. Нишка произведена од исклучително издржлив материјал. http://www.york.pl/prestige/products/view/075300

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП САТУРН ПРЕСТИЖ

EAN:5903355007555 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Рефил  за четка со телескопска рачка кој може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам со рачка, лесно е заменлив, бидејќи е механизам “клик”. Погоден за чистење на сите видови подови, добро се исплакнува и супер-абсорбентен, идеален за отстранување на косата и крзно од подови. П чистење со него површина е речиси целосно сува….

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП ЗА ПОД ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355048503 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Рефил четка  на телескопска рачка може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам со рачка –  без валкање на раце. Рефил погоден за чистење на сите видови подови, содржи посебен слој за чистење на микрофибер иделот за чистење може лесно да се извади од четка за да се измие….

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП СО АЛУМИНИУМСКА КОНСТРУКЦИЈА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355089872 Количина во кутија: 20 Боја: како на слика Рефил крпа за чистење е закачена со велкро, направена е од многу апсорбирачки микрофибер материјал за суво (полирање) или влажно користење (перење, чистење). Микрофибер рефил ја отстранува нечистотијата дури и без употреба на детергенти. http://www.york.pl/prestige/products/view/081450