Showing 1–9 of 22 results

0 out of 5

ЕУРО МОП – РЕФИЛ

EAN: 5903355000877 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Рефил за еуро моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти. Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно, погоден за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, склопувачка рамка…

0 out of 5

ТОП МОП – РЕФИЛ

EAN: 5903355003366 Количина во кутија: 50 бр Боја: како на слика Рефил за моп кој може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови. Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув. http://www.york.pl/start/products/view/081130/section/house

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА СМАРТ МОП МИКРОФИБЕР

EAN: 5903355006053 Количина во кутија: 24 бр Микро-влакна на рефилот отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти, лесно собираат и потоа исплакнуваат нечистотијата. Рефил погоден за перење и полирање на сите видови подови, а идеален за дрвени подови! http://www.york.pl/start/products/view/081150/section/house

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП САЛСА

EAN: 5903355009818 Количина во кутија: 48 бр Посебен вид микрофибер отстранува силни дамки без употреба на детергенти, лесно собира, а потоа исплакнува нечистотија. За перење и полирање на сите видови подови, со специјална рамка за четка и армирана телескопска рачка за да стигнат до комплицирани места, на крајот на рачката има ротирачка дупка, така што мопот може да се закачи на куката….

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП КЛАСИК

EAN: 5903355070634 Количина во кутија: 48 бр Боја: како на слика Микрофибер рефил ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, добро се исплакнува и се користи за чистење и полирање на секој вид на подот. Ја остава површината сјајна, без маснотии, лесен за чистење – може да се мие во машина за перење на 40…

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА РАСПРСКУВАЧКИ МОП СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355070597 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Совршен рефил за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази, микрофибер рефил отстранува нечистотија дури и без употреба на детергенти. Оваа специјална крпа за чистење собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните крпи. Лесно фаќа нечистотија и потоа исплакнете го рефилот. Површината…

0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП ЕКСТРА

EAN: 5903355089834 Количина во кутија: 8 бр Боја: како на слика Микрофибер рефил ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, се користи за чистење и полирање на секој вид на подот, посебно идеален за дрвени подови!

0 out of 5

РЕФИЛИ 2/1 ЗА РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА

EAN: 5903355004745 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Сет од 2 рефили за ролер без напор собира мала нечистотија, коса, капут, полен. Погоден за освежување на облека, теписи, подни покривки и тапацир за автомобили. Лесен и удобен за употреба. Секоја  ролна има 20 парчиња лепило хартија, кои лесно се отстрануваат кога се искористаат. Вкупната должина на адхезивна…

0 out of 5

ПАМУЧЕН РЕФИЛ МАКСИ 140ГР

EAN: 5903355000402 Количина во кутија: 60 бр Боја: како на слика Параметри: 140гр Памучен рефил се состои од многу квалитетни памучни жици, идеален е за миење плочки и ламинатни подови, ферманска површина, теракота Конец произведен од исклучително издржлив материјал, може да се користи со хемикалии за домаќинство. http://www.york.pl/start/products/view/073020/section/house