Showing 1–9 of 22 results

0 out of 5

ЕУРО МОП – РЕФИЛ

EAN: 5903355000877 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Рефил за еуро моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти. Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно, погоден за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, склопувачка рамка…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ТОП МОП – РЕФИЛ

EAN: 5903355003366 Количина во кутија: 50 бр Боја: како на слика Рефил за моп кој може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови. Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув. http://www.york.pl/start/products/view/081130/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РЕФИЛ ЗА СМАРТ МОП МИКРОФИБЕР

EAN: 5903355006053 Количина во кутија: 24 бр Микро-влакна на рефилот отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти, лесно собираат и потоа исплакнуваат нечистотијата. Рефил погоден за перење и полирање на сите видови подови, а идеален за дрвени подови! http://www.york.pl/start/products/view/081150/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП САЛСА

EAN: 5903355009818 Количина во кутија: 48 бр Посебен вид микрофибер отстранува силни дамки без употреба на детергенти, лесно собира, а потоа исплакнува нечистотија. За перење и полирање на сите видови подови, со специјална рамка за четка и армирана телескопска рачка за да стигнат до комплицирани места, на крајот на рачката има ротирачка дупка, така што мопот може да се закачи на куката….

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП КЛАСИК

EAN: 5903355070634 Количина во кутија: 48 бр Боја: како на слика Микрофибер рефил ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, добро се исплакнува и се користи за чистење и полирање на секој вид на подот. Ја остава површината сјајна, без маснотии, лесен за чистење – може да се мие во машина за перење на 40…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РЕФИЛ ЗА РАСПРСКУВАЧКИ МОП СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355070597 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Совршен рефил за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази, микрофибер рефил отстранува нечистотија дури и без употреба на детергенти. Оваа специјална крпа за чистење собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните крпи. Лесно фаќа нечистотија и потоа исплакнете го рефилот. Површината…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РЕФИЛ ЗА МОП ЕКСТРА

EAN: 5903355089834 Количина во кутија: 8 бр Боја: како на слика Микрофибер рефил ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, се користи за чистење и полирање на секој вид на подот, посебно идеален за дрвени подови!

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РЕФИЛИ 2/1 ЗА РОЛЕР ЗА ОБЛЕКА

EAN: 5903355004745 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Сет од 2 рефили за ролер без напор собира мала нечистотија, коса, капут, полен. Погоден за освежување на облека, теписи, подни покривки и тапацир за автомобили. Лесен и удобен за употреба. Секоја  ролна има 20 парчиња лепило хартија, кои лесно се отстрануваат кога се искористаат. Вкупната должина на адхезивна…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАМУЧЕН РЕФИЛ МАКСИ 140ГР

EAN: 5903355000402 Количина во кутија: 60 бр Боја: како на слика Параметри: 140гр Памучен рефил се состои од многу квалитетни памучни жици, идеален е за миење плочки и ламинатни подови, ферманска површина, теракота Конец произведен од исклучително издржлив материјал, може да се користи со хемикалии за домаќинство. http://www.york.pl/start/products/view/073020/section/house

Quick view Read more
View detail