Showing all 6 results

0 out of 5

РАКАВИЦИ ЗА ДОМАЌИНСТВО CORONET

EAN: 4047108004949,4047108004956 Количина во пакет: 12 бр Димензии:М-арт.4320035, Л-арт.4320045 Домаќински ракавици за прецизна употреба, со екстракт од алое вера Удобни за носење благодарение на памучното внатрешно покритие

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РАКАВИЦИ ГУМЕНИ YORK

EAN: 5903355005995 Количина во кутија: 144 бр Боја: како на слика Силни и издржливи ракавици, идеални при изведување различни работи во близина на куќата и градината, тие ги штитат рацете од нечистотија и контакт со детергенти (на пример, растителни пестициди), големина Л , погодни за секои раце.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РАКАВИЦИ ВИНИЛ 100/1-Л

EAN: 5903355057246 Параметри: 5 гр, големина Л Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Заштитни ракавици идеални за  лица кои се алергични на латекс, изработени од не-алергенски винил без мирис. Секоја ракавица се вклопува и на десната и на левата рака – совршено се вклопуваат, не се прилепуваат, за еднократна употреба се, а истовремено и издржливи ракавици кои…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РАКАВИЦИ ВИНИЛ 100/1-М

EAN: 5903355057253 Количина во кутија: 10 бр Параметри: 5 гр, големина М Боја: како на слика Заштитни ракавици идеални за  лица кои се алергични на латекс, изработени од не-алергенски винил без мирис. Секоја ракавица се вклопува и на десната и на левата рака – совршено се вклопуваат, не се прилепуваат, за еднократна употреба се, а истовремено и издржливи ракавици кои…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РАКАВИЦИ ВИНИЛ 100/1-С

EAN: 5903355057260 Параметри: 5 гр, големина С Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Заштитни ракавици идеални за  лица кои се алергични на латекс, изработени од не-алергенски винил без мирис. Секоја ракавица се вклопува и на десната и на левата рака – совршено се вклопуваат, не се прилепуваат, за еднократна употреба се, а истовремено и издржливи ракавици кои…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ГУМЕНИ РАКАВИЦИ Л ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355055488 Количина во кутија: 48 Боја: како на слика Исклучително издржливи гумени ракавици големина Л- за домаќинство и за градина. На прстите е  специјален текстуриран адекват за дланката за да се спречи лизгање на предметите а специјалната памучна постава во ракавиците го спречува потењето на рацете. Ракавиците се доволно густи за добро да ја изолираат температурата. http://www.york.pl/prestige/products/view/092170

Quick view Read more
View detail