Showing 1–9 of 10 results

0 out of 5

ДУПЛА КОФА СО ЦЕДИЛКА

EAN: 4043400504750 Дупла кофа со цедилка, практична за професионална употреба. Преклопен метален држач, лакирана, пластична решетка, 2 пластични кофи , со капацитет од 15 литри, дополнителен робустна метална / пластична цедалка, 4 тркалца.

0 out of 5

ПРЕСА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ

EAN: 9007993600157 Преса за професионален сет за чистење. Количина во кутија: 1 ком

0 out of 5

СЕТ КОЛИЧКА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА

EAN: 9007993600270 Сет количка за професионално одржување на хигиена.

0 out of 5

ГУМЕН ЧИСТАЧ ЗА СТАКЛО

EAN: 4043400503135 Гумен чистач за стаклени површини. Количина во кутија: 1 ком

0 out of 5

МЕТАЛНА РАЧКА 1,4М

EAN: 4002625082207 Метална рачка 1,4м. Количина во кутија: 1 ком

0 out of 5

МОП БРИШАЧ 100% ПАМУК

EAN: 4043400504835 Моп бришач за чистење 60цм. Метален држач, анти-‘рѓосувачки, универзален пластичен држач, крпа од чист извртен памук 100%, со засилен капак изработен од полиестер. Количина во кутија 10 ком

0 out of 5

РЕЗЕРВНА КРПА 100% ПАМУК

EAN: 4043400504675 Резервна крпа од памук 100% за моп практичен за професионална употреба шифра 4082005. Количина во кутија 10 ком

0 out of 5

БРИШАЧ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ

EAN: 4043400504804 Висококвалитетен памучен бришач 40цм , погоден за сите мокри машини за чистење и чистачи. Количина во кутија 10 ком

0 out of 5

ПЛАСТИЧЕН ПАКЕТ 2/1 ЗА БРИШАЧ

EAN: 4043400540147 Пластичен пакет 2/1 за бришач шифра 4088005.