Showing all 8 results

0 out of 5

ПЛАТНО FODERINE Elasticate ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 140x50cm

EAN: 8003186039200 Еластична покривка за даска за пеглање 140х50 цм од 100% памук.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО FODERINE Elasticate ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 150x60cm

EAN: 8003186039309 Еластична покривка за даска за пеглање 150х60 цм од 100% памук

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО FODERINE New Design ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 125x46cm

EAN: 8003186011107 100% памучна покривка за даска за пеглање 125х46 цм со систем за закачување

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО FODERINE ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 130x50cm

EAN: 8003186011206 100% памучна покривка за даска за пеглање 130х50 цм со систем за закачување

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО МАГИЧНО ТЕРМО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ L

EAN: 8003186054500 Термосензибилна покривка за даска за пеглање. Сликата се менува со топлина, 100% памук, 250гр чувствителен памук, со клип. http://www.colombo-newscal.com/en/product/magique/#0

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО ТЕРМО МАГИЧНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ XL

EAN: 8003186054609 Термосензибилна покривка за даска за пеглање. Сликата се менува со топлина, 100% памук, 250 гр чувствителен памук, со клип. http://www.colombo-newscal.com/en/product/magique/#0

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ CORONET

EAN: 4043400538175 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Платно за даска за пеглање со димензија  125×45 см.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ CORONET

EAN: 4043400538069 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Термо платно за даски за пеглање, 100% памук со алуминиумска површина, димензија  140х54цм.

Quick view Read more
View detail