Showing 37–40 of 40 results

0 out of 5

КОРПА ЗА АЛИШТА ПРАВОАГОЛНА ПВЦ СО ОДВОЕН КАПАК 43х32х25h-20л

EAN: 8007025130127 КОРПА ЗА АЛИШТА ПРАВОАГОЛНА ПВЦ СО ОДВОЕН КАПАК 43х32х25h-20л Префинет дизајн со избор на 3 бои (бела, беж и браон) за одлично вклопување во бањата. http://www.gensiniplast.com/dt_gallery/1666-01/

0 out of 5

КОРПА ЗА АЛИШТА ПРАВОАГОЛНА ПВЦ СО ОДВОЕН КАПАК 59х40х29h-40л

EAN: 8007025130165 КОРПА ЗА АЛИШТА ПРАВОАГОЛНА ПВЦ СО ОДВОЕН КАПАК  59х40х29h-40л Префинет дизајн со избор на 3 бои (бела, беж и браон) за одлично вклопување во бањата. http://www.gensiniplast.com/dt_gallery/1667-01/?lang=en

0 out of 5

САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ДВОЕН ПВЦ 80,5х44,5х51h-180л СИВ

EAN: 8007025134637 САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ДВОЕН ПВЦ 80,5х44,5х51h-180л во сива боја. Наменет е за складирање и заштита на перниците од гарнитурите за седење на терасата и во дворот. Погоден е за складирање и на други предмети во домаќинството. Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во надворешниот и внатрешниот простор. http://www.gensiniplast.com/?s=3010

0 out of 5

САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТРОЕН ПВЦ 118,5х44,5х51h-260л СИВ

EAN: 8007025134859 САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТРОЕН ПВЦ 118,5х44,5х51h-260л во сива боја. Наменет е за складирање и заштита на перниците од гарнитурите за седење, чадор и други реквизити на терасата и во дворот. Погоден е за складирање и на други предмети во домаќинството. Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во надворешниот и внатрешниот простор. http://www.gensiniplast.com/?s=3020,00 …