Showing all 5 results

0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ПОРТОКАЛ

EAN: 5906927022154 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на портокал. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1809-dz45-63

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ВАНИЛА

EAN: 5906927022093 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на ванила. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1810-dz45-67

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ЈАГОДА

EAN: 5906927022192 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на јагода. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1811-dz45-73

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР РОЗА

EAN: 5906927022178 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на роза. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1812-dz45-78

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ЈАБОЛКО И ЦИМЕТ

EAN: 5906927022130 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на јаболко и цимет. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1814-dz45-87

Quick view Read more
View detail