Showing all 6 results

0 out of 5

МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ПРОЗОР 100Х100цм-бела

EAN: 40434006535006 Количина во кутија: 14 бр Боја: како на слика Мрежа против инсекти за прозор, димензија 100х100 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во бела боја.

0 out of 5

МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ПРОЗОР 100Х100цм-црна

EAN: 40434006535334 Количина во кутија: 14 бр Боја: како на слика Мрежа против инсекти за прозор, димензија 100х100 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во црна боја.

0 out of 5

МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ПРОЗОР 130Х150цм-бела

EAN: 4043400535013 Количина во кутија: 12 бр Боја: како на слика Мрежа против инсекти за прозор, димензија 130х150 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во бела боја.

0 out of 5

МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ПРОЗОР 130Х150цм-црна

EAN: 40434006535341 Количина во кутија: 12 бр Боја: како на слика Мрежа против инсекти за прозор, димензија 130х150 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во црна боја.

0 out of 5

МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ВРАТА 150Х210цм-бела

EAN: 4043400535020 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Мрежа против инсекти за врата, димензија 150х210 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во бела боја.

0 out of 5

МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ВРАТА 150Х210цм-црна

EAN: 4043400535358 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Мрежа против инсекти за врата, димензија 150х210 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во црна боја.