Showing 10–16 of 16 results

0 out of 5

МОП ДВОНАМЕНСКИ + РАЧКА 120цм

EAN: 5903355104803 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Комплет од издржлива рачка со ленти за двојна намена – привлекуваат прашина и чистаат тврдокорна нечистотија. Употребата на микрофибер ленти гарантира подобра апсорпција од традиционалните рефили. Рачка се вклопува во сите приврзаници од понуда од Јорк. Ленти дополнително ја стабилизираат рачката при чистење на подот. http://www.york.pl/start/products/view/075150/section/house …

0 out of 5

МОП РАМЕН СЛИМ КЛАСИК

EAN: 5903355097075 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Моп со микрофибер крпа  ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти. Лесно фаќа нечистотија  и добро се измивадобро измива; без ефект на ширење на нечистотија. Моп за чистење и полирање на секој вид на подот. Специјална плоча и  рачка помагаат да се исчистат сите тешко достапни места,…

0 out of 5

МОП МИКРОФИБЕР ЗА ПОД РОТИРАЧКИ

EAN: 4047108009043 Количина во кутија: 4 бр Боја: како на слика Брисап за под со микрофибер крпа, погоден за чистење на подови, плочка, гранит и други површини. Со пластично куќиште. Големина на ткаенина: 45×15 см. Должина на рачката: 130 см.

0 out of 5

МОП “WISH CLEAN”

EAN: 4043400540055 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Моп “WISH CLEAN” -САКАМ ЧИСТО со крпа од микрофибер – 45х14 цм . Метална телескопска рачка со пластично обложување, должина: – 120 см.

0 out of 5

ТВИСТ МОП ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355060307 Количина во кутија: 12 Боја: како на слика Моп со микрофибер глава за чистење. Има посебен механизам за превртување што овозможува на четката да ја исфрли водата без да многу намокри и без да ги извалка рацете. Микрофибер главата е многу абсорбента и ефикасно собира нечистотија а на крајот на главата на чепот постои тврд елемент за да се отстранат…

0 out of 5

МОП ЗА ПОД ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355028369 Количина во кутија: 6 Боја: како на слика Моп со практична четка на телескопска рачка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката – без валкање на рацете. Погоден е за чистење на сите видови подови, содржи посебен слој за чистење а  микрофибер делот за чистење може лесно да се извади од четка за да…

0 out of 5

МОП СО АЛУМИНИУМСКА КОНСТРУКЦИЈА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355085799 Количина во кутија: 6 Боја: како на слика Лесна, но долготрајна алуминиумска конструкција со можноста за поместување на рачката долж плочата, што овозможува чистење на  тешко достапните површини. Практично регулирање на должината на рачката која се прилепува, има кука за закачување а  микрофибер крпа е прикачена со велкрос и е поголема големина што овозможува побрзо чистење на подови. Совршен моп за…