Showing 1–9 of 16 results

0 out of 5

МОП ЕУРО

EAN: 5903355000594 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти. Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно, погоден за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, склопувачка рамка со четка овозможува…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП ТОП YORK

EAN: 5903355003359 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Моп со четка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови. Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув. http://www.york.pl/start/products/view/081120/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП СМАРТ МИКРОФИБЕР

EAN: 5903355006046 Количина во кутија: 24 бр Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти, лесно собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, а склопувачка рамка со четка овозможува брзо и лесно да се…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП ЦЕНТИ

EAN: 5903355007036 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика. Еуро моп Центи со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти,лесно собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови. Идеален моп за чистење на паркет, ламинат и други дрвени подови. Со микрофибер крпа, пластичен држач и пластична дршка, размер…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП САЛСА

EAN: 5903355009733 Количина во кутија: 24 бр Посебен вид микрофибер отстранува силни дамки без употреба на детергенти, лесно собира, а потоа исплакнува нечистотија. За перење и полирање на сите видови подови, со специјална рамка за четка и армирана телескопска рачка за да стигнат до комплицирани места, на крајот на рачката има ротирачка дупка, така што мопот може да се закачи на куката….

Quick view Read more
Browse Wishlist
View detail
0 out of 5

МОП КЛАСИК

EAN: 5903355070634 Количина во кутија: 24 бр Боја: микс Микрофибер ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, добро се одржува,  без ефект на ширење на нечистотија, за чистење и полирање на секој вид на подот. Специјална крпа и телескопска рачка помагаат  да се исчистат сите тешко достапни места, а преклоплива основа го олеснува поставувањето и…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП РАСПРСКУВАЧКИ СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355070580 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Необична технолошка комбинација 2 во 1: MOП + распрскувач на течности, практичен и лесен за употреба – Подот за перење без користење кофа! Совршен за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази, специјалната ткаенина за чистење,  собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП ЕКСТРА СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА 130цм

EAN: 5903355085812 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Микрофибер моп ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, се користи за чистење и полирање на секој вид на подот, посебно идеален за дрвени подови! http://www.york.pl/start/products/view/081480/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МОП ЦЕНТИ РАСПРСКУВАЧКИ СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355084037 Количина во кутија: 12 бр Боја: како на слика Необична технолошка комбинација 2 во 1: MOП + распрскувач на течности, практичен и лесен за употреба – Подот за перење без користење кофа! Совршен за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази, специјалната ткаенина за чистење,  собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните…

Quick view Read more
View detail