Showing 1–9 of 17 results

0 out of 5

МЕТЛА ДРВЕНА 30цм + ДРШКА

Метла која е особено погодна за улици, тротоари и камења

0 out of 5

МЕТЛА ДРВЕНА 60ЦМ

EAN: 5903355002499 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 Многу широка метла за отворен простор, која одеднаш се шири до 60 см широка површина Метла која е особено погодна за улици, тротоари и камења Има многу тврди влакна за идеално да се справи со тврдокорната нечистотија Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки Идеална за чистење на гаражи…

0 out of 5

МЕТЛА САРА

EAN: 5903355001836 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Специјално избрани влакна за миење надвор од песок, на пример од празнините помеѓу камењата за поплочување Метла особено погодна за улици, тротоари и плочки за поплочување Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки Идеална за чистење на гаражи и магацини Метла има цврста…

0 out of 5

МЕТЛА ГУСТА СО ПРИРОДНИ ВЛАКНА 40цм

EAN: 5903355038184 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Метла со природни, дебели влакната -30% коњски влакна Идеална метла за широки патеки, простор околу куќата, гаражи Метла има цврста пластика – одлична за дрвена или пластична рачка Погодна за чистење на големи површини

0 out of 5

МЕТЛА СО РАЧКА ЛАУРА

EAN: 5903355004455 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 60 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Метла особено погодна за улици, тротоари и асфалтирани камења Има многу тврди влакна идеални за справување со најтешкото нечистотија Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки Исто така, идеална за чистење на гаражи и магацини Метла има цврста пластика – одлична за дрвена…

0 out of 5

МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА

EAN: 4043400537819 Алуминиумска пластифицирана рачка Сина лопатка со долга дршка со гумен раб Влакно на метлата е вештачко Димензија: 110 цм Количина во кутија: 6 бр

0 out of 5

МЕТЛА СО ДОЛГИ ВЛАКНА+ДРШКА МАРТА

EAN: 5903355001980 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 бр Боја: како на слика Метла со долги влакна и дршка, со големина: 23,5 cm x 3,5 cm. Должина на влакно: 10 см. Дијаметар на отворот под рачката: 2,2 cm

0 out of 5

МЕТЛА ЦЕНТИ КОЛОР+ДРШКА

EAN: 5903355001195 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Боја: како на слика Пластична метла со вештачки влакна и пластична рачка – 120 см, во боја.

0 out of 5

МЕТЛА СУПРИМ СО ДРШКА

EAN: 5903355047476 Боја: како на слика Метла со дршка Суприм, во боја.