Showing all 9 results

0 out of 5

ЛОПАТКА КОРАЛ

EAN: 59033550003823 Количина во кутија: 24 бр Лопатка направена од трајна пластика, содржи специјална дупка за да лесно виси на кука. http://www.york.pl/start/products/view/061080/section/house

0 out of 5

ЛОПАТКА СО ГУМА И ЧЕТКА

EAN: 5903355002000 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Лопатка направена од трајна пластика, содржи специјална дупка за да лесно виси на кука.

0 out of 5

ЛОПАТКА МЕТАЛНА СО РАЧКА

EAN: 4043400537130 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Лакирана метална лопатка. Големина: 37х24 цм.

0 out of 5

ЛОПАТКА МЕТАЛНА СО РАЧКА 22ЦМ

EAN: 402625011412 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Лакирана метална лопатка со дрвена рачка. Големина: 22 цм.

0 out of 5

ЛОПАТКА СО ЧЕТКА

EAN: 4002625162312 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Пластична лопатка со четка (со гумиран врв).

0 out of 5

ЛОПАТКА СО ЧЕТКА JUNGLE

EAN: 4043400537291 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Пластична лопатка со четка (со гумиран врв).

0 out of 5

ЛОПАТКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004790 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Лопатка со гума која помага прашината прецизно да се прилепува на земјата, што овозможува да се извади дури и најситна прашина. Четка се вклопува во лопатка, која во склопот “кликнува” во неа. http://www.york.pl/prestige/products/view/061070

0 out of 5

ЛОПАТКА СО ЧЕТКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004752 Количина во кутија: 16 Боја: како на слика Комплет направен од издржлива пластика. Лопатка со гума која помага прашината прецизно да се прилепува на земјата, што овозможува да се извади дури и најситна прашина. Системот за кликање овозможува лесно складирање на четка и лопатка во сет. Рачката е изработена од специјален материјал -нелизгачки а лопатка има специјална дупка за…

0 out of 5

ЛОПАТКА СО ЧЕТКА ЗА МАСА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355034957 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Сет од четка за маса и лопатка-идеално за отстранување на  сите трошки без потреба да се тргнат  целите садови. Удобна, ергономска рачка, Кога не се користи, сетот може лесно да се закачи. http://www.york.pl/prestige/products/view/062110