Showing 1–9 of 15 results

0 out of 5

КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 3/1

EAN: 5903355000099 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 150 бр Сунѓераста крпа сет 3/1 апсорбира до 13 пати поголема тежина, Брише како ткаенина, апсорбира како сунѓер Се користи влажна,се мие и се суши брзо Неопходна крпа за во кујната и во бањата http://www.york.pl/start/products/view/024010/section/house

0 out of 5

КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 4+1 ГРАТИС ЦЕНТИ

EAN: 5903355035695 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 90 бр СУНЃЕРАСТА КРПА 4+1 КРПА ГРАТИС , апсорбира поголема течност, брише како ткаенина, апсорбира како сунѓер Се користи влажна,се мие и се суши брзо Неопходна крпа за во кујната и во бањата

0 out of 5

КРПА МАГИЧНА ПВА

EAN: 5903355070726 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 36 бр Магично абсорбентна крпа- апсорбира течности поефикасно од било кој друг сунѓер, необична издржливост благодарение на зајакнувањето внатре во ткаенината. Совршено ги отстранува влакната, трошки и прашина од тапацирот, може да се користи со детергенти или само натопена со вода. За време на сушењето, станува тврда, за да се преформира само треба да се…

0 out of 5

КРПА МИКРОФИБЕР УНО YORK

EAN: 59033550007517 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Димензија: 30х30цм Микрофибер крпа УНО совршена за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти. Може да се користи влажно или суво, не остава траги и ефикасно ја отстранува прашината. Ткаенината е исто така идеална за чистење на прозорци, огледала, очила. http://www.york.pl/start/products/view/026100/section/house

0 out of 5

КРПА МИКРОФИБЕР ЦЕНТИ 2+1 ГРАТИС YORK

EAN: 5903355033264 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Сет микрофибер крпи 2+1 ГРАТИС совршени за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти. Може да се користат влажни или суви, не оставаат траги и ефикасно ја отстрануваат прашина. Ткаенината на крпите е исто така идеална за чистење на прозорци, прозорци, огледала, очила.

0 out of 5

КРПА МИКРОФИБЕР СЕТ 4/1 YORK

EAN: 5903355070627 Количина во кутија: 40 бр Боја: како на слика Многу издржливи сет крпи изработени од ултра-тенки микрофибер филаменти кои отстрануваат маснотии, нечистотија и прашина поефикасно од традиционалните крпи. Наменети за чистење и миење на сите површини,за употреба на суво или влажно, без или минимално користење на детергент, со високи абсорборачки својства. Брзо сушење  што спречува ширење на бактериите и…

0 out of 5

КРПА МУЛТИПРАКТИЧНА МИКРОФИБЕР 50Х60цм YORK

EAN: 5903355070627 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Микрофибер крпа за сува или влажна употреба. Една страна од крпа е за полирање, а другата за чистење.Наменета за чистење и миење на сите површини, без или минимално користење на детергент, со високи абсорборачки својства.Брзо сушење  што спречува ширење на бактериите и досадни миризби. http://www.york.pl/start/products/view/026070/section/house

0 out of 5

КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 2/1 -ЧИСТИ И ПОЛИРА

EAN: 5903355086789 Количина во кутија: 18 бр Боја: како на слика Димензија 30,5х34 цм 2 во 1 – иновативна ткаенина која овозможува истовремено и чистење и полирање. Една страна на ткаенината има активно влакно што овозможува да се мие, чисти и отстранува секоја  нечистотија, а мека и абсорбирачка страна на ткаенината – сунѓер брише и полира мазни површини, без дамки…

0 out of 5

КРПА ПАМУЧНА ВО РОЛНА-ЕКО НАТУРАЛ YORK

EAN: 5903355088004 Количина во кутија: 12 бр Боја: како на слика Памучни крпи долготрајни, подобри од хартиени крпи! Совршено апсорбирачки – лесно се сушат а  површината останува сјајна. Може да се користи сува или влажна, со или без детергент, биоразградлива – тоа е 100% природен производ и можете да ги користите за прозорци, огледала, чевли, чистење на растенија, очила, керамички…