Showing 1–9 of 15 results

0 out of 5

КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 3/1

EAN: 5903355000099 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 150 бр Сунѓераста крпа сет 3/1 апсорбира до 13 пати поголема тежина, Брише како ткаенина, апсорбира како сунѓер Се користи влажна,се мие и се суши брзо Неопходна крпа за во кујната и во бањата http://www.york.pl/start/products/view/024010/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 4+1 ГРАТИС ЦЕНТИ

EAN: 5903355035695 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 90 бр СУНЃЕРАСТА КРПА 4+1 КРПА ГРАТИС , апсорбира поголема течност, брише како ткаенина, апсорбира како сунѓер Се користи влажна,се мие и се суши брзо Неопходна крпа за во кујната и во бањата

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА МАГИЧНА ПВА

EAN: 5903355070726 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 36 бр Магично абсорбентна крпа- апсорбира течности поефикасно од било кој друг сунѓер, необична издржливост благодарение на зајакнувањето внатре во ткаенината. Совршено ги отстранува влакната, трошки и прашина од тапацирот, може да се користи со детергенти или само натопена со вода. За време на сушењето, станува тврда, за да се преформира само треба да се…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА МИКРОФИБЕР УНО YORK

EAN: 59033550007517 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Димензија: 30х30цм Микрофибер крпа УНО совршена за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти. Може да се користи влажно или суво, не остава траги и ефикасно ја отстранува прашината. Ткаенината е исто така идеална за чистење на прозорци, огледала, очила. http://www.york.pl/start/products/view/026100/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА МИКРОФИБЕР ЦЕНТИ 2+1 ГРАТИС YORK

EAN: 5903355033264 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Сет микрофибер крпи 2+1 ГРАТИС совршени за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти. Може да се користат влажни или суви, не оставаат траги и ефикасно ја отстрануваат прашина. Ткаенината на крпите е исто така идеална за чистење на прозорци, прозорци, огледала, очила.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА МИКРОФИБЕР СЕТ 4/1 YORK

EAN: 5903355070627 Количина во кутија: 40 бр Боја: како на слика Многу издржливи сет крпи изработени од ултра-тенки микрофибер филаменти кои отстрануваат маснотии, нечистотија и прашина поефикасно од традиционалните крпи. Наменети за чистење и миење на сите површини,за употреба на суво или влажно, без или минимално користење на детергент, со високи абсорборачки својства. Брзо сушење  што спречува ширење на бактериите и…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА МУЛТИПРАКТИЧНА МИКРОФИБЕР 50Х60цм YORK

EAN: 5903355070627 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Микрофибер крпа за сува или влажна употреба. Една страна од крпа е за полирање, а другата за чистење.Наменета за чистење и миење на сите површини, без или минимално користење на детергент, со високи абсорборачки својства.Брзо сушење  што спречува ширење на бактериите и досадни миризби. http://www.york.pl/start/products/view/026070/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 2/1 -ЧИСТИ И ПОЛИРА

EAN: 5903355086789 Количина во кутија: 18 бр Боја: како на слика Димензија 30,5х34 цм 2 во 1 – иновативна ткаенина која овозможува истовремено и чистење и полирање. Една страна на ткаенината има активно влакно што овозможува да се мие, чисти и отстранува секоја  нечистотија, а мека и абсорбирачка страна на ткаенината – сунѓер брише и полира мазни површини, без дамки…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

КРПА ПАМУЧНА ВО РОЛНА-ЕКО НАТУРАЛ YORK

EAN: 5903355088004 Количина во кутија: 12 бр Боја: како на слика Памучни крпи долготрајни, подобри од хартиени крпи! Совршено апсорбирачки – лесно се сушат а  површината останува сјајна. Може да се користи сува или влажна, со или без детергент, биоразградлива – тоа е 100% природен производ и можете да ги користите за прозорци, огледала, чевли, чистење на растенија, очила, керамички…

Quick view Read more
View detail