Showing 1–9 of 13 results

0 out of 5

СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА

EAN: 5903355000617 Количина во кутија: 24 бр Боја: микс Параметри: 14л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода. Комплетот содржи издржлива цедалка, има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка. http://www.york.pl/start/products/view/070010/section/house

0 out of 5

СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА+МОП

EAN: 5903355001553 Количина во кутија: 30 бр Боја: микс Параметри: 14л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода.Комплетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката.Сетот содржи има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка. Комплетот…

0 out of 5

СЕТ ОКРУГЛА КОФА + ЦЕДАЛКА + РАЧКА + МОП 10Л

EAN: 5903355004561 Количина во кутија: 36 бр Боја: микс Параметри: 10л Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода. Комплетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката.Сетот содржи има моп наменет за чистење и перење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини, самиот моп  е исклучително абсорбирачки и совршено се исплакнува. http://www.york.pl/start/products/view/072030/section/house

0 out of 5

СЕТ КОФА + ЦЕДАЛКА 15Л

EAN: 5903355076971 Количина во кутија: 8 бр Боја: како на слика Параметри: 15л Правоаголна и стабилна кофа е опремена со удобен зафат кој лежи на раб на кофа – 15 литри! Направена е со врв, што овозможува исфрлање на водата или други течности. На дното од кофата има посебна шуплина која се користи како потпора за истурање на водата, а…

0 out of 5

СЕТ МОП + КОФА 8Л

EAN: 5903355007067 Количина во кутија: 40 бр Боја: како на слика Параметри: 8л Стабилна кофа, сет компактен-идеален за мали апартмани. Сетот содржи издржлива цедалка и рачка со дупка за закачување на куката. Тука е и мопот за перење на дрвени подови, панели, плочки, нежни површини, мопот е исклучително абсорбирачки и совршено се исплакнува. http://www.york.pl/centi/products/view/072180

0 out of 5

СЕТ РОТАРИ АЗУР

EAN: 59033550084082 Количина во кутија: 2 бр Боја: како на слика Сетот од кофа и модерна ротирачка четка 360 степени – микрофибер четка. Ротирачка, телескопска, цврста рачка и пространа и стабилна кофа. Мопот се исплакнува без да се допира, со прилагодивање-кликнување на чепот на рачката. Целиот сет е направен од цврста пластика, а микрофибер реси собираат дури и најмалата нечистотија од…

0 out of 5

СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ YORK ОД 12 ЕЛЕМЕНТИ

EAN: 5903355085911 Количина во кутија:  4 бр Боја: како на слика Сетот за чистење се состои од: четка Style, Style за прашина, метла Style, модална рачка од 4 дела, моп со рефил бел MEGA, сунѓер PREMIUM од 5 парчиња, микрофибер ткаенина од 3 парчиња, крпа за домаќинство PREMIUM од 3 парчиња, гумени ракавици со алое вера големина М, вреќи за ѓубре….

0 out of 5

СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ГАЛАКСИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355008132 Количина во кутија: 8 Боја: како на слика Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. http://www.york.pl/prestige/products/view/070000

0 out of 5

СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355005117 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. и посебна спојница за рачка. http://www.york.pl/prestige/products/view/070070