Showing 1–9 of 26 results

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ДРВЕНА 1/1

EAN: 5903355004158 Количина во кутија: 60 бр Боја: како на слика Многу издржлива, дрвена закачалката. Има посебен пресек за здолништа и џемпери и метална, ротирачка рачка- така што може да се закачи на секој агол. Стабилна закачалка дури и кога држи тешки, зимски палта и јакни. Еколошки продукт. http://www.york.pl/start/products/view/067500/section/house

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ДРВЕНА СЕТ 3/1

EAN: 5903355004189 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Многу издржлива, дрвена закачалката. Има посебен пресек за здолништа и џемпери и метална, ротирачка рачка- така што може да се закачи на секој агол. Стабилна закачалка дури и кога држи тешки, зимски палта и јакни. Еколошки продукт. http://www.york.pl/start/products/view/067510/section/house

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1

EAN: 5903355004141 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Закачалки пластични сет 5/1 со клипови за закачување на здолништа и џемпери, исто така погодни за закачување на панталони. http://www.york.pl/start/products/view/067000/section/house

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1 СО РОТИРАЧКА КУКА

EAN: 5903355004714 Количина во кутија: 24бр Боја: како на слика Закачалки пластични сет 5/1 со клипови за закачување на здолништа и џемпери, исто така погодни за закачување на панталони. Ротирачката кука значи дека закачалката може да се закачи на секој агол. http://www.york.pl/start/products/view/067010/section/house

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА КИДС СО РОТИРАЧКА КУКА СЕТ 6/1

EAN: 5903355008781 Количина во кутија: 50бр Боја: микс Закачалки со клипови за закачување на детски алишта, по големина прилагодени да одговараат на помали алишта. Во атрактивни бои кои го прават детскиот простор живописен. http://www.york.pl/start/products/view/067020/section/house

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ЦЕНТИ СЕТ 3/1

EAN: 59033550010128 Количина во кутија: 32 бр Боја: како на слика Закачалки пластични сет 3/1 со клипови за закачување на здолништа и џемпери, исто така погодни за закачување на панталони.

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СО РОТИРАЧКА КУКА 9+1 ГРАТИС

EAN: 5903355071204 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Закачалките се изработени од високо квалитетна пластика, со ротирачката кука која го олеснува користењето – закачалката може да се закачи во различни агли. Изградена е со специјални куки за закачување на  здолништа и кошули, со груба патека која спречува опуштање на облека од закачалката. Обликот на закачалката е создаден…

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ЗА КАИШИ

EAN: 4043402852224 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Закачалка за ремени-каиши, метална сјајна со силиконски слој, големина  13х19 цм.

0 out of 5

ЗАКАЧАЛКА ЗА ВРАТОВРСКИ

EAN: 40434002285107 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Закачалка за вратоврски, метална сјајна закачалка со силиконски слој. Големина: 20×18 цм.  За 21 врска.