Showing 1–9 of 10 results

0 out of 5

ДРШКА

EAN: 4043400534245 Пластифицирана дршка со димензија 120цм Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ДРШКА

EAN: 4043400534160 Метална дршка обвиена во пластика, димензија 120цм Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ДРШКА 110цм

EAN: 5903355010012 Количина во кутија:  24бр Боја: како на слика Дршка 110 цм цврста, идеална за секој тип на метли и мопови.

0 out of 5

ДРШКА ТЕЛЕСКОПСКА 200цм

EAN: 5903355001577 Количина во кутија:  10 бр Боја: како на слика Дршка долга 200цм, функционална телескопска рачка која одговара на сите метли и мопови, скратува се за лесно складирање и има отвор за закачување. http://www.york.pl/start/products/view/091060/section/house?lang=en

0 out of 5

ДРШКА ЗАЈАКНАТА МЕТАЛНА 130цм

EAN: 5903355004592 Количина во кутија:  24 бр Боја: како на слика Дршка долга 130 цм, функционална и одговара на сите метли и мопови, рачката е засилена, што и продолжува животен век,наменета за најтешките работи и има отвор за закачување. http://www.york.pl/start/products/view/091150/section/house

0 out of 5

ДРШКА МЕТАЛНА 1,4м

EAN: 402625082207 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Метална рачка 1,4м.

0 out of 5

ДРШКА ПОЛИРАНА ДРВЕНА

EAN: 4043403534013 Количина во кутија:  24 бр Боја: како на слика Полирана дрвена дршка,големина: 120 см; Ǿ 23 мм, цврста, идеална за секој тип на метли и мопови.

0 out of 5

ДРШКА МЕТАЛНА

EAN: 4043400534115 Количина во кутија:  10 бр Боја: како на слика Метална дршка,големина  120 см, цврста, идеална за секој тип на метли и мопови.

0 out of 5

РАЧКА 120цм ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004899 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Универзална рачка која одговара на четка и метла, практична со ротирачка дупка за закачување на куката. http://www.york.pl/prestige/products/view/091230