Showing 19–27 of 37 results

0 out of 5

ПРСКАЛКА

EAN: 4043400538816 Количина во кутија: 5 бр Боја: како на слика Пластичен распрскувач со приспособлив пластичен додаток. Големина: 20,5 см; / 0,5 л /

0 out of 5

САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ

EAN: 402625056031 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Самолепливи подлошки за намештај, во округла и четвртаста форма, димензија Ф20мм.

0 out of 5

САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ

EAN: 402625176227 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Самолепливи подлошки за намештај, во  четвртаста форма, димензија 28х28мм.

0 out of 5

СТАЛАК ЗА ОБЛЕКА

EAN: 4043400587654 Количина во кутија: 5 бр Боја: како на слика Големина: 170 x 30 x 30 цм Коронет мулти практичен и подвижен сталак-закачалка за облека, метален, сив.

0 out of 5

ФИЛТЕР ЗА АСПИРАТОР СЕТ 2/1

EAN: 4043400535631 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Филтри за аспиратор, сет 2 парчиња.

0 out of 5

ПЛАСТИЧНО СТАПЧЕ ЗА ИНСЕКТИ

EAN: 4043400535792 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Пластична тепалка за инсекти. Големина: 45 см

0 out of 5

ВЛОШКА ЗА ОБЛЕКА

EAN: 4043400589047 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Влошка за облека, ја штитит облеката од кинење и нечистотија. Големина: 60×100 см.

0 out of 5

ВЛОШКА ЗА ОБЛЕКА

EAN: 4043400589054 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Влошка за облека, штити облека од кинење и нечистотија, практична за транспорт на облека. Големина: 60х150 см. .

0 out of 5

ПОДКРЕВЕТНА КОМОДА 105Х16Х45ЦМ

EAN: 4043400587487 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Подкреветна комода  за чување на облека и други работи. Големина: 105x16x45 цм. Транспарентен врв. Ја заштитува облеката од кинење и валкање.