Showing 1–9 of 11 results

0 out of 5

ДАСКА EASY ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm

EAN: 8003186009302 Даска за пеглање 110х32 цм 4 нивоа на подесување висина до 92цм 100% памучна покривка Одложувалиште за пегла од поцинкувана жица Во повеќе дезени

0 out of 5

ДАСКА SUPER EURO ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm

EAN: 8003186015600 Даска за пеглање 110х32 цм 4 нивоа на подесување висина до 92цм 100% памучна покривка Одложувалиште за пегла ергономско Во повеќе дезени

0 out of 5

ДАСКА AVANTGARD ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

EAN: 8003186039804 Даска за пеглање 120х40 цм, можно прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см Има држач за парна станица, отпорност на топлина, материјал ултралесен и силно елоксиран, алуминиумска конструкција 60 × 38 mm, систем за сигурносно заклучување, 100% памучна покривка

0 out of 5

ДАСКА SPEEDYMAX ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

EAN: 8003186025302 Даска зас пеглање 120х40 цм, подесување на висина од 10 позиции до 95 см Засилен остаток од железо со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногари со дијаметар од 22 mm, покривка од памук со 100%

0 out of 5

ДАСКА TURBO ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

EAN: 8003186035806 Даска за пеглање 120х40 цм Подесување на висина од 10 позиции до 95 см Држач за парна станица со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногарки со дијаметар 28 mm, наменета за максимална стабилност, 100% покритие од памук

0 out of 5

ДАСКА MARTE ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x44cm

EAN: 8003186017604 Даска за пеглање 120х44 цм Прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см Држач за парни станици со силиконски влошки и интегрирана шина за закачување на облека, армирана преграда за перење, ногарки со дијаметар од 35 mm, за максимална стабилност, држач за кабел, навлака за на рака, покривка од 100% памук.

0 out of 5

СТОЛЧЕ ЗА ПЕГЛАЊЕ AMIGO

EAN: 8003186019707 Димензии 44 х 110 х 12 цм Столче за пеглање, со можност за прилагодување на 4 висини до 72цм максимална висина, двострано цинкована и обоена жица, нерѓосувачке, практична, со висока стабилност. 100% памучна покривка. Практично и за други намени. http://www.colombo-newscal.com/en/product/amigo/#0

0 out of 5

ДАСКА МИНИ ЗА ПЕГЛАЊЕ

EAN: 8003186008008 Димензии 13 х 58 х 3,5 цм Мини даска за пеглање, покривка од 100% памук и не се лизга. http://www.colombo-newscal.com/en/product/miniasse-70/#0

0 out of 5

ДАСКА GIOVE ЗА ПЕГЛАЊЕ 130Х45 ЦМ

EAN: 8003186038005 Димензија: 130х45 цм Даска за пеглање со прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см. Држач за парни станици со силиконски влошки и шина за закачување на облека, ногари со дијаметар од 35 mm, со максимална стабилност, армирана преграда за перење, електричен приклучок + кабел од 2 m и држач за кабел, лесни транспортни тркала, прилагодливи ногари, 100%…