Showing 10–10 of 10 results

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА 45л/10ком

EAN: 5903355007272 Количина во кутија: 50 бр Боја: како на слика Совршено решение за премали или премногу големи вреќи за отпадоци, кои паѓаат надвор од кантите и се валкаат. Големина на оригиналната вреќа е нешто помеѓу 35л и 60л – тоа се вклопупа совршено во вашата корпа, направена е со тесно заварување на дното, благодарение на што капацитетот на кесата е…