Showing 1–9 of 10 results

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 35л/15ком

EAN: 5903355003465 Количина во кутија: 46 бр Димензија 55 x 55 x 125 мм; 27 µm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 35 л (15 парчиња), совршени за помали кошеви за отпад, на пр. кујна или купатило, способни да издржат голема тежина, во лесно отворено пакување. http://www.york.pl/start/products/view/090510/section/house

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 60л/10ком

EAN: 5903355003472 Количина во кутија: 46 бр Димензија: 55 x 55x 155 мм; 27 µm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 60 л (10 парчиња). “Ѕвезда” печат на дното на торбата ви овозможува да го пополните целиот простор на корпата, Не се расцепува, издржува голема тежина. http://www.york.pl/start/products/view/090520/section/house

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 120л/10ком

EAN: 5903355003489 Количина во кутија: 30 бр Димензија:  107 x 70 цм; 31 µm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 120 л (10 парчиња), совршени за поголеми кошници за отпад, не се цепаат, издржуваат голема тежина. http://www.york.pl/start/products/view/090530/section/house

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СТРОНГ 160л/10ком

EAN: 5903355007258 Количина во кутија: 22 бр Димензија:  122 x 89 мм; 32 µm Боја: како на слика Силни и исклучително издржливи кеси за ѓубре со висок обем од 160 л. Многу практични за различни видови на работи за чистење дома или во градината, не се кинаат и издржуваат дури и многу голема тежина. Имаат широка примена исто така и…

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ ЛУКС 60Л СО ТРАКА ЗА ВРЖУВАЊЕ 15/1

EAN: 5903355007289 Количина во кутија: 50 бр Димензија:  70 x 60 цм; 18 µm Боја: како на слика Практични вреќи за употреба, силни и  со вржувачкалента со волумен од 60 л (15 парчиња) внатрешната лента во вреќата ја поддржува целата кеса која го спречува ризикот дека ѓубрето ќе падне, повеќе се хигиенски во употреба отколку традиционалните кеси – целосната вреќа…

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА 35л/15ком

EAN: 5903355007272 Количина во кутија: 50 бр Димензија: 60 x 50 см; 15 μm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со лента и волумен од 35 л (15 парчиња),внатрешната лента во вреќата ја поддржува целата вреќа и спречува ризикот ѓубрето да испадне. Повеќе хигиенски кеси за употреба отколку традиционалните кеси – целосната кеса се одржува со лента,…

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 20л/30ком

EAN: 5903355068723 Количина во кутија: 40 бр Димензија: 45 x 50 см; 9 μm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 20 литри (30 парчиња),идеални за помали кошеви за отпад, на пр. во кујна или купатило. Не се цепаат и издржуваат голема тежина. Секоја вреќа завршува со брановито врзување со што може лесно да се…

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 35л/20ком

EAN: 5903355068747 Количина во кутија: 40 бр Димензија: 50 x 60 см; 11 μm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 35 литри (20 парчиња), совршени за кошници за отпад, на пр. во кујна или купатило. Не се цепаат и издржуваат голема тежина. Секоја вреќа завршува со брановито врзување со што може лесно да се…

0 out of 5

ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 60л/ 15+1 ком ГРАТИС

EAN: 5903355068761 Количина во кутија: 40 бр Димензија: 60 x 70 см; 12,5 μm Боја: како на слика Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 60 литри (15 парчиња + 1 гратис), совршени за поголеми кошници за отпад, на пр. во  кујна, работилница, купатило и др. Не се цепаат и издржуваат голема тежина. Секоја вреќа завршува со брановито врзување…