Showing 1–9 of 10 results

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА ЈОРК 60х70х34 цм 1/1

EAN: 5903355058762 Количина во кутија:  50 бр Боја: како на слика Димензија:  60х70х34 цм Исклучително силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип, може да се складира под кревет или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирање на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранување на воздухот од вакум кеса се врши со…

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА ЈОРК 100х80х32 цм 1/1

EAN: 5903355058762 Количина во кутија:  50 бр Боја: како на слика Димензија:  100х80х32 цм Исклучително силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип, може да се складира под креветот или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирање на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранување на воздухот од вакум кеса се врши со…

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА НА СВИТКУВАЊЕ 35х55цм – сет 2/1

EAN: 5903355058809 Количина во кутија:  50 бр Боја: како на слика Димензија:  35х55 цм Исклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на популарните куфери. Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка. http://www.york.pl/start/products/view/093110/section/house

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА НА СВИТКУВАЊЕ 25Х45цм -сет 2/1

EAN: 5903355058816 Количина во кутија:  50 бр Боја: како на слика Димензија:  25х45 цм Исклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на популарните куфери. Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка. http://www.york.pl/start/products/view/093120/section/house

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА ЦЕНТИ 60Х90цм 1/1

EAN: 5903355058823 Количина во кутија:  24 бр Боја: како на слика Димензија:  60х90 цм Исклучително силна и издржлива вакуумска кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип. Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот. Вакум кеса со вакумирани работи може да се…

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА ЦЕНТИ 70Х145цм 1/1

EAN: 5903355058830 Количина во кутија:  24 бр Боја: како на слика Димензија:  70х145 цм Исклучително силна и издржлива вакуумска кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип. Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот. Вакум кеса со вакумирани работи може да се…

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА ЗА ОБЛЕКА КОРОНЕТ 80Х100ЦМ

EAN: 4047108000361 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип, може да се складира под кревет или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирање на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранување на воздухот од вакум кеса се врши со помош на правосмукалка. Вакум…

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА ЗА ОБЛЕКА НА СВИТКУВАЊЕ 40Х60ЦМ КОРОНЕТ СЕТ 2/1

EAN: 4047108000385 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Сет од две силни и издржливи  кеса за чување на облека,перници, постелнина и друго на принцип на исфрлување на воздух со свиткување. Димензија 40х60цм Кеса штити од молци, влага и  мириси однадвор, а во неа може да се стави и ароматична кесичка со што складирани работи ќе мирисаат убаво.

0 out of 5

ВАКУМ КЕСА 70х145цм ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355058755 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Исклучително силна и издржлива вакум кеса о двојно заклучување (zip). Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на кеса, а потоа целата кеса може да се закачи во плакарот. Може да се чува и под креветот или да се стави во плакарот на полица. Отстранување на…