Showing all 6 results

0 out of 5

БРИШАЧ ЗА РАДИЈАТОРИ

EAN: 4043400505931 Количина во пакет: 6 бр. Димензија: 75цм Брисач за чистење на радијатори и недостапни меѓупростори

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИШАЧ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПЛОЧКИ И БАЊИ

EAN: 4043400504200 Триаголен брисач со метална телескопска рачка, пластично куќиште и микрофибер крпа Идеален за чистење на плочки и бањи Големина: 85 см

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИШАЧ ЗА ПРАШИНА СО ДОЛГА ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА

EAN: 4043400504132 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Големина: 90-126 cm. Четка со метална телескопска рачка и синтетички влакна.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИШАЧ ЗА ПРАШИНА СО РАЧКА

EAN: 4043400504156 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Големина: 41 цм. Четка за прашина со пластична дршка и синтетични влакна.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИШАЧ СВИТКАН ЗА ПРАВ СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА

EAN: 4043400504590 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Свиткана четка за прав со метална телескопска рачка, во сива боја. Големина: 173 см Изработена од пластични и синтетички влакна. Идеална за хигиенско чистење. Важна алатка за прашина дома, канцеларии.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИШАЧ ЗА ПОД СО РЕСИ + МЕТАЛНА ДРШКА 130ЦМ

EAN: 4002625172557 Количина во кутија: 5 бр Боја: како на слика Брисач за под со абсорбирачки реси и метална дршка 130цм, погоден за чистење на подови, плочка, гранит и други површини.

Quick view Read more
View detail