Showing 1–9 of 45 results

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА МАСАЖА ЈОРК ПРЕСТИЖ 1/1

EAN: 5903355041696 Количина во кутија: 30 Боја: како на слика Сунѓер за перење и нега на тело. Благодарение на грубата текстура сунѓер ја стимулира циркулацијата на крвта, а алтернативни слоеви на сунѓер  овозможуваат  кожата да се релаксира, секако помага да се подобри изгледот на кожата. http://www.york.pl/prestige/products/view/011130

0 out of 5

АНТИБАКТЕРИСКИ СУНЃЕР 2/1 ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355007395 Количина во кутија: 66 Боја: како на слика Сунѓер антибактериски  – го спречува развојот на бактерии,  груба страна овозможува да се отстранат најтешките дамки а деликатна страна е идеална за чистење на минорни дамки, големината на сунѓер е идеална за чистење на садовите и саксиите. http://www.york.pl/prestige/products/view/034020

0 out of 5

АНТИБАКТЕРИСКИ СУНЃЕР 10/1 ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355007388 Количина во кутија: 18 Боја: како на слика Параметри: 9 x 6 x 3 cm Сунѓер антибактериски  – го спречува развојот на бактерии,  груба страна овозможува да се отстранат најтешките дамки а деликатна страна е идеална за чистење на минорни дамки, големината на сунѓер е идеална за чистење на садовите и саксиите. http://www.york.pl/prestige/products/view/034010

0 out of 5

АНТИБАКТЕРИСКИ СУНЃЕР ЕРГО 2/1 ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355007401 Количина во кутија: 54 Боја: како на слика Сунѓер антибактериски  – го спречува развојот на бактерии,  груба страна овозможува да се отстранат најтешките дамки а деликатна страна е идеална за чистење на минорни дамки, големината на сунѓер е идеална за чистење на садовите и саксиите. http://www.york.pl/prestige/products/view/034030

0 out of 5

АНТИБАКТЕРИСКИ СУНЃЕР 5/1 ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355007371 Количина во кутија: 26 Боја: како на слика Сунѓер антибактериски  – го спречува развојот на бактерии,  груба страна овозможува да се отстранат најтешките дамки а деликатна страна е идеална за чистење на минорни дамки, големината на сунѓер е идеална за чистење на садовите и саксиите. http://www.york.pl/prestige/products/view/034040

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004820 Количина во кутија: 18 Боја: како на слика Удобна и мека на допир четка, со обработена рачка за да се приспособи на палецот,анти-лизгачка рачка со тврди влакна погодни за чистење на тврди површини, на пр: скали, споеви  итн. http://www.york.pl/prestige/products/view/040040

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА САДОВИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004813 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Удобна и мека на допир четка со обработена рачка за да се приспособи на палецот, рачка е направена од специјален материјал против лизгање. Како резултат на високо-профилирана рачка не треба да се грижите за контакт со валкана антена или изгребана површина, има посебна дупка за закачување на куката. http://www.york.pl/prestige/products/view/041060

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА 1л ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355006169 Количина во кутија: 30 Боја: како на слика Четка за чистење шишиња со волумен од 1 л, со појачан крај за чистење на дното на садот и обработена рачка за да се приспособи на палецот, со анти-лизгачка рачка. Четка се ефикасно мие и има посебна дупка за закачување на куката. http://www.york.pl/prestige/products/view/041100

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004806 Количина во кутија: 18 Боја: како на слика Четка има тешки влакна, поставени во предниот дел од четката со силна гума што олеснува отстранувањето на дамките-на пр. од теракота, на тераса или балкон. Благодарение на гумата поставена околу основата на четката, се избегнува механичко оштетување, на пр. ѕидови или скали за време на чистење. Четката е многу ефикасна…