Showing 1–9 of 40 results

0 out of 5

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х25h-45л

EAN: 8007025114509 КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х25h-45л Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување. Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувања на готови производи, полупроизводи и трговски стоки. http://www.gensiniplast.com/?s=1405,02 …

0 out of 5

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х44h-80л

EAN: 8007025122832 КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х44h-80л Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување. Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувања на готови производи, полупроизводи и трговски стоки. http://www.gensiniplast.com/?s=1405,03 …

0 out of 5

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА И ДЕЛИВ КАПАК ПВЦ 60х80х19h-65л

EAN: 8007025104241 КУТИЈА СО ТРКАЛЦА И ДЕЛИВ КАПАК ПВЦ 60х80х19h-65л Наменета е примарно за складирање и одложување на облека и постелнина под кревет. Погодна е за складирање и на играчки и други предмети. Деливиот капак овозможува брз и лесен пристап до потребните ствари. Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувани готови производи,…

0 out of 5

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 45х80х54h-130л

EAN: 8007025104234 КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 45х80х54h-130л Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување. Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувани готови производи, полупроизводи и трговски стоки. http://www.gensiniplast.com/?s=1426 …

0 out of 5

КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 29,5х19,5х13,5h-5л

EAN: 8007025129534 КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 29,5х19,5х13,5h-5л Погодна е за сортирање, складирање и заштита на поситни предмети во домаќинството (пр. лекови, прибор за шиење, домашни алатки, документи и др.) Рачките и можноста за закопчување овозможуваат едноставно пренесување и сигурност на одложените предмети. http://www.gensiniplast.com/?s=1430,00

0 out of 5

КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х18h-13л

EAN: 8007025104166 КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х18h-13л Погодна е за сортирање, складирање и заштита на поситни предмети во домаќинството (пр. лекови, прибор за шиење, домашни алатки, документи и др.) Рачките и можноста за закопчување овозможуваат едноставно пренесување и сигурност на одложените предмети. http://www.gensiniplast.com/?s=1432,00

0 out of 5

КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х11,5h-9л

EAN: 8007025104159 КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х11,5h-9л Погодна е за сортирање, складирање и заштита на поситни предмети во домаќинството (пр. лекови, прибор за шиење, домашни алатки, документи и др.) Рачките и можноста за закопчување овозможуваат едноставно пренесување и сигурност на одложените предмети. http://www.gensiniplast.com/?s=1432,01

0 out of 5

КУТИЈА БЕЗ КАПАК ПВЦ 28х19,5х11,6h-5л

EAN: 8007025133944 КУТИЈА БЕЗ КАПАК ПВЦ 28х19,5х11,6h-5л Сјаен изглед и префинет дизајн со избор на 3 бои (црна, бела, браон). Погодна е за организирање и складирање на предмети во бањата (пр. козметички препарати, шампони и др. средства за хигиена). http://www.gensiniplast.com/?s=1437,00

0 out of 5

КАНТА ЗА ОТПАДОЦИ СО ПЕДАЛА ПВЦ 55,5x50x90h-110л

EAN: 8007025115780 Канта за отпадоци ПВЦ со педала, префинет дизајн со избор на капаци во 3 бои за одлично вклопување во дворот во 3 бои : сина-099, зелена-119 и жолта-033. Димензија 55,5х50х90h, 110л. Изборот на бои овозможува селективно складирање на отпадоци; дополнително, вклучен е додаток кој овозможува поставување до 3 вреќи за отпадоци. Погодна е за складирање на отпадоци во…