Showing 1–9 of 132 results

0 out of 5

РАКАВИЦИ ЗА ДОМАЌИНСТВО CORONET

EAN: 4047108004949,4047108004956 Количина во пакет: 12 бр Димензии:М-арт.4320035, Л-арт.4320045 Домаќински ракавици за прецизна употреба, со екстракт од алое вера Удобни за носење благодарение на памучното внатрешно покритие

0 out of 5

БРИШАЧ ЗА РАДИЈАТОРИ

EAN: 4043400505931 Количина во пакет: 6 бр. Димензија: 75цм Брисач за чистење на радијатори и недостапни меѓупростори

0 out of 5

СТАКЛОЧИСТАЧ

EAN: 4043400504545 Количина во пакет: 6 бр Стаклобрисач за чистење стаклени површини Од пластика со гумен крај и микрофибер крпа која лесно се поставува, со помош на ластика преку пластична основа Се пере на 40 степени

0 out of 5

БРИШАЧ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПЛОЧКИ И БАЊИ

EAN: 4043400504200 Триаголен брисач со метална телескопска рачка, пластично куќиште и микрофибер крпа Идеален за чистење на плочки и бањи Големина: 85 см

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

EAN: 4002625030048 Количина во кутија: 10 бр Четка за рибање на нечистотии Димензија 21cm Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини Совршено се вклопува во раката Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ

EAN: 4043400513363 Четка за раце Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ

EAN: 4043400213027 Двострана четка за раце Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА

EAN: 4043400537819 Алуминиумска пластифицирана рачка Сина лопатка со долга дршка со гумен раб Влакно на метлата е вештачко Димензија: 110 цм Количина во кутија: 6 бр

0 out of 5

ДРШКА

EAN: 4043400534245 Пластифицирана дршка со димензија 120цм Количина во кутија: 10 бр